Koeltechnieker met jarenlange ervaring

Maene Allround - OVER-ONSMaene Allround is een jonge, koeltechnisch gecertificeerde zaak met al meer dan vijftien jaar ervaring in de sector, die zich een plaats wil banen op de markt van de binnenhuistechnieken. Als koeltechnieker in Merksplas en omgeving hebben wij al een aardige reputatie opgebouwd.

Verwarming en ventilatie

Zowel voor renovatie als voor nieuwbouw, particulier, residentieel en kmo-gebouwen of winkels kunt u op ons rekenen voor het klimatiseren van gebouwen. Dit kan dan op het gebied van airconditioning, verwarming en ventilatie: de hvac in het vakjargon.

Verder kunt u een beroep op ons doen voor elektriciteit en sanitair, waarbij energiezuinigheid centraal staat. Wij denken dan bijvoorbeeld aan zonnepanelen en zonneboilers, eventueel in combinatie met een warmtepomp en versterkt door een gasketel.

Samen met u de prijs drukken

Wij denken eveneens aan uw portefeuille. Wij kunnen u bijvoorbeeld ook zelf laten meewerken als u handig bent om de prijs te drukken. We bekijken dan samen met u wat er mogelijk  is en wat door de klant zelf kan gebeuren.

Wij ontwerpen mee uw project en berekenen het uit om zo efficiënt mogelijk te werken. Enkele merken waarmee wij samenwerken: Daikin, Fujitsu, Swegon/Lemmens, Ronson, Vailliant, Atag, Mitsubishi, Buderus.

Contacteer ons vandaag nog

Wilt u graag nog wat extra informatie over Maene Allround, uw koeltechnieker in Merksplas en omgeving? Neem dan zeker even contact met ons op.